Kolejny Bazar Jedlicki cieszył się dużym powodzeniem. Licznie przybyłym gościom serdecznie dziękujemy. Mamy nadzieję, że zakupy okazały się udane, a czas spędzony wśród bliższych i dalszych sąsiadów – sympatyczny.

Poniżej prezentujemy garść zdjęć ilustrujących imprezę.

Następny Bazar Jedlicki organizujemy dn. 09.09.2018 r. w godz. 9.00-14.00. Już teraz można rezerwować miejsce do sprzedaży pod numerami telefonów: 508 915 510 lub 692 409 367. Zapraszamy!!! Miło nam będzie spotkać się z Państwem w jeszcze szerszym gronie, pogawędzić przy kawie czy herbacie i zjeść coś smakowitego. No i znowu coś wyjątkowego kupić okazyjnie dosłownie za parę złotych.

Uprzejmie przypominamy, iż w czasie Bazaru działa Sąsiedzki Kącik Wymiany Książek. Można przynieść i zostawić przeczytane książki z domowej biblioteczki, a wybrać i wziąć sobie inne, które Państwa zainteresują. Przy okazji mamy prośbę: może ktoś z naszych miłych Sąsiadów ma niepotrzebny regał na książki?? Znalazłyby wtedy owe książki godne miejsce na półkach i wszystkim łatwiej byłoby wyszukać jakąś interesującą pozycję.